historie & ståsted

”Der var en gang” - Sådan starter et rigtigt eventyr, og vi ved jo godt, at først skal alle så grusomt meget igennem, for til sidst at opleve, at det hele ender lykkeligt. Green Comfort`s eventyr tog sin begyndelse i 1994, da de to stiftere Hans Jørgen Millner og Jesper Stærmose fik det materiale i hånden, som blev det nyetablerede selskabs DNA.

Materialets stødabsorberende egenskaber var helt unikke, og lige siden har den verdenspatenterede sål været omdrejningspunktet i de 3 millioner stykker fodtøj, som vi over årene har leveret til nordiske fødder.

I Green Comfort skulle vi stå meget udviklingsarbejde igennem, før vi opnåede en næsten ikonisk anerkendelse af, at vores fodtøjskoncept kunne forene det ypperste i komfort med tidens trends i farver og design.

Med udgangspunkt i vores sål opfordrede markedet os i 90’erne til at designe og producere semi specialfodtøj til forbrugere der - grundet diabetes, gigt eller andet - har behov for optimalt aflastningsfodtøj.

I 2005 var dette koncept udviklet og forankret, og aktiviteten er fremover varetaget af et selvstændigt selskab, New Feet A/S, som i dag er et førende brand indenfor sin sektor.

Green Comfort A/S udbyder i dag et bredt udvalg af high-tech comfort fodtøj med et kvalitativt touch af fashion.

Det seneste "fodaftryk" er vores sortiment af individuelt håndlavede uldsko produceret på egen fabrik i Nepal.

Selvom udviklingen er gået stærkt, så dyrker vi ikke forandringen for forandringens skyld. Vi er ikke bundet af traditioner. Vi udvikler - og vi er innovative. Vi holder fast ved, at produkters tilblivelse skal ske i et bæredygtigt miljø med hovedvægt på produktion i Europa.

Oplevelse ved at gå i vores fodtøj skal opfylde vores vision: HVERT SKRIDT VORES KUNDER GÅR SKAL OPLEVES SOM ET POSITIVT FODAFSÆT - HVER GANG! Du er velkommen til at kontakte en af vores 400 forhandlere i Skandinavien, som med glæde vil fremvise og fortælle om den nyeste kollektions spændende detaljer.